• 30 September 2022

Sesiuni de informare privind Programului de Granturi Locale

giz new.png


Asociația Publică Centrul European „Pro-Europa” din Comrat în parteneriat cu Asociația Publică Institutul de Dezvoltare Economică Regională “REDI” invită la sesiuni de informare privind Programului de Granturi Locale (PGL) pentru organizații societății civile (OSC) în cadrul proiectului „Sprijinirea implicării societății civile în procesele de construire a infrastructurii anticorupție în Regiunea Sud a Republicii Moldova”.

Bugetul Programului de Granturi Locale pentru OSC este de 350 000 de euro. Sesiuni de informare vor avea loc online pe platforma Zoom:

04.10.2022 - în limba rusă (durata: 3 ore);
05.10.2022 - în limba de stat (durata: 3 ore).

Pentru a deveni participant la sesiunea de informare, trebuie să vă înregistrați în formularul online:
https://docs.google.com/.../1FAIpQLScsJsZBe1OV22.../viewform
La concursul de granturi pot participa OSC-urile din tot sudul Moldovei și UTA Găgăuzia.

La sesiunea de informare veți afla mai multe despre scopurile și obiectivele proiectului, vă veți familiariza cu regulile și procedura de depunere a inițiativelor de proiect, precum și completarea unei cereri de proiect.

La sfârșitul sesiunii de informare veți putea să vă adresați toate întrebările.

Această activitate este realizată în cadrul proiectului „Consolidarea Statului de Drept și a Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova”, co-finanțat de Uniunea Europeană și Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). În Regiunea de Dezvoltare Sud partenerii al proiectului sunt „Pro-Europa” împreună cu „REDI”, care implementează proiectul „Sprijinirea implicării societății civile în procesele de construire a infrastructurii anticorupție în Regiunea Sud a Republicii Moldova”.

logo rom we.png

Яндекс.Метрика