• 28 April 2023

Încă 4 organizații au fost selectate pentru finanțarea proiectelor

giz new.png

În cadrul celui de-al doilea Concurs în cadrul Programului de Granturi Locale, au fost selectate 4 organizații pentru a-și finanța proiectele în domeniul combaterii corupției. Selecția a avut loc în cadrul proiectului „Promovarea implicării societății civile în procesele de construire a unei infrastructuri anticorupție în Regiunea de Sud a Republicii Moldova”.

1. AO „Media Birlii – Uniunia Media” - Găgăuzia

2. Centrul de Teatru din Moldova - cu spectacole la Chișinău, Cimișlia, Bessarabka și Căușeni.

3. Asociația Obstească ADER - regiunea Cimișlia

4. AO Centrul Regional de Dezvoltare comunitară - regiunea Cahul

Anterior, în cadrul primului concurs de granturi, au fost selectate 13 organizații din sudul Moldovei, care își implementează deja proiectele.

Al doilea concurs de granturi a avut loc în cadrul proiectului în cadrul proiectului „Consolidarea Statului de Drept și a Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova”, cofinanțat de Uniunea Europeană și Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). În Regiunea de Dezvoltare Sud partenerii al proiectului sunt „Pro-Europa” împreună cu „REDI”, care implementează proiectul „Sprijinirea implicării societății civile în procesele de construire a infrastructurii anticorupție în Regiunea Sud a Republicii Moldova”.

logo rom we.png

Яндекс.Метрика