• 7 October 2022

Invitația la Sesiunea de informare cu privire la Programul de Granturi Locale

giz new.png

Asociația Publică Centrul European „Pro-Europa” din Comrat invită părțile interesate la Evenimentul de Lansare a proiectului „Sprijinirea implicării societății civile în procesele de construire a infrastructurii anticorupție în Regiunea Sud a Republicii Moldova” și Sesiunea de informare cu privire la Programul de Granturi Locale destinat organizațiilor societății civile.

În cadrul evenimentului de lansare, participanți va fi familiarizați cu obiectivele și rezultatele așteptate în cadrul proiectului național „Consolidarea Statului de Drept și a Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova”. La fel va fi prezentat proiectului „Sprijinirea implicării societății civile în procesele de construire a infrastructurii anticorupție în Regiunea Sud a Republicii Moldova”.

După care, în partea a doua a evenimentului va fi desfășurată Sesiune de informare privind Programul de Granturi Locale:

⮚      Ce prevede Programul de Granturi Locale și care sunt prioritățile;

⮚      Care sunt așteptările privind ideile de proiecte;

⮚      Ce compartimente și anexe prevede Formularul Propunerii de proiect;

⮚      Care solicitanți sunt eligibili pentru Programul de Granturi Locale;

⮚      Care activități sunt eligibile;

⮚      Care este procedura de aplicare la Programul de Granturi Locale;

⮚      Ce prevede procedura de selectare și evaluare a propunerilor de proiect.

Activitățile urmează a fi desfășurate după cum urmează:

−         Marți, 11 octombrie 2022- Evenimentul de Lansare cu sesiune de informare.

or. Cimișlia, cafenea La Cucoana (str. Ștefan cel Mare 13A), cu începere de la ora 10:30;

Dacă intenționați să scrieți un proiect în parteneriat, vă rugăm să invitați partenerii la acest eveniment. Vă rugăm să confirmați prezența dumnevoastră și a partenerilor (dacă aplicabil) la eveniment până la data de 10 octombrie 2022, la adresa: proeuropamd@gmail.com.

Această activitate este realizată în cadrul proiectului „Consolidarea Statului de Drept și a Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova”, co-finanțat de Uniunea Europeană și Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). În Regiunea de Dezvoltare Sud partenerii al proiectului sunt „Pro-Europa” împreună cu „REDI”, care implementează proiectul „Sprijinirea implicării societății civile în procesele de construire a infrastructurii anticorupție în Regiunea Sud a Republicii Moldova”.


logo rom we.png

Яндекс.Метрика